I love Zrenjanin

  • Univer export
  • agencija dane
Drugi pišu

Pokrenuta istraga protiv kradljivca audija

ZrBizNet

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je zahtev za pokretanje istrage protv U.Ć, (23) iz Zrenjanina, zbog teške krađe, ometanja ovlašćenih službenih lica u obavljanju poslova bezbednosti i za falsifikovanja isprave, saopšteno je danas iz Osnovnog tužilaštva.

photo

Osumnjičeni je, kako je saopšteno, tešku krađu počinio 30. juna ove godine, kada je prisvojio putničko vozilo marke „audi C8“, vlasništvo S.H, u vrednosti 1,7 miliona dinara.

Sutradan se, vozeći ukradeni automobil, oglušio o znak i naređenje saobraćajaca da stane na kružnom toku saobraćaja na putu Melenci-Zrenjanin pa je nastavio vožnju bežeći preko zemljane površine.

PerSu marketi

U.Ć. je ukradenim vozilom, zaobišao i patrolu koja mu je vozilom preprečila put na Novoj gradskoj pijaci u Zrenjaninu, ali ga je patrola sustigla na starom aradačkom putu, prema izletištu na Tisi.

Posle izlaska iz vozila, osumnjičeni je počeo da beži i pored upozorenja policije da će pucati. Na kraju su ga sustigli.

U zahtevu za sprovođenje istrage navodi se da je U.Ć osumnjičen i za falsifikovanje isprave, krajem juna ove godine, kao i za neovlašćeno korišćenje registarske tablice s drugog vozila na svom automobilu „zastava“, čija je registracija istekla.

Zrenjaninska policija je 2. jula saopštila da se u automobilu „audi“, za kojim je organizovala potera, sa U.Ć. nalazila jedna maloletnica.

Po rešenju istražnog sudije osumnjičeni se nalazi u pritvoru.

Izvor : Tanjug

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh