I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pokrenut „Virtuelni inkubator” – internet portal namenjen privrednicima i preduzetnicima

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina uz podršku Razvojne agencije Srbije pokrenla je jedinstveni „Virtuelni inkubator”, onlajn projekat koji je sada na usluzi privrednicima i poslodavcima u lokalu, ali i široj javnosti.

Virtuelni inkubator Izabela Kiš

Izabela Kiš

– Naš prevashodni cilj je da zadovoljimo potrebe privatnika i preduzetnika. Mi kao Unija poslodavaca stalno se trudimo da informišemo poslodavce o izmenama zakona, propisa, gradskih odluka, odnosno svih stvari koje su važne za poslovanje. Vodili smo se time da imamo 4 glavne rubrike. Iako je sajt još trenutno u fazi izrade i on će se sigurno još razvijati, trenutno ovo što imamo je sigurno dovoljno za početak – izjavila je Izabela Kiš, koordinatorka projekta.

Postoji otvoreni i zatvoreni deo portala. Obični korisnici će videti određeni sadržaj, a registrovani korisnici će imati opciju da preuzimaju veoma korisne dokumente, da postavljaju oglase, menjaju svoje profile…

I Taxi Zrenjanin

Aktuelnosti

U delu aktuelnosti nalaze se sve važne informacije vezane za konkuse, ali i ostala vrlo važna obaveštenja. U toj prvoj rubrici se nalazi i deo poslovni prostor i svako ko je registrovan na sajt, moći će besplatno da oglašava svoj poslovni prostor. Pored fotografije, kratkog opisa i kontakt telefona, biće postavljena i mapa sa lokacijom nekretnine. Svi registrovani korisnici moći će sami da postavljaju oglase, ali u prvoj fazi to će činiti tako što će nam podatke slati na mejl pa ćemo mi to raditi za njih.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ideja rubrike preduzetničke priče je širenje duha preduzetništva, promovisanje primera dobre prakse i sigurno je da će ova rubrika imati dosta tekstova. S obzirom da imamo 5503 preduzetnika i blizu 1800 privrednih društava, nema sumnje da će ova rubruka biti veoma interesantna, rekla je Izabela Kiš.

Članovi

virtuelni inkubator članovi

Mnogi  članovi Unije poslodavaca Srbije nemaju resurse za svoju internet stranicu. Neki nemaju sredstava, dok drugi nemaju vremena da se tome posvete. Rešenje može biti je da svako ima profil na portalu koji će moći sam da uređuje. Ova rubrika je pored same opšte vidljivosti na internetu važna i kako bi drugi preduzetnici mogli da se upoznaju sa radom svojih kolega i to sve na jednom mestu.

Poslovna medijateka

virtuelni inkubator poslovna medijateka

Sva predavanja koja se oganizuju u skopu ovog projekta nalaziće se upravo u ovoj kategoriji.  Obezbeđena je kamera tako da će se predavanja snimati, a u planu je da se u budućnosti uvede i live stream opcija.

Poslovni anđeo

virtuelni inkubator poslovni anđeo

U ovom delu se nalaze tekstovi vezani za finansije i pravne savete u kojima su pomogli advokati, ljudi koji se bave izradama biznis planova, konsultantskim aktivnostima… Ovo su stručni tekstovi koji nisu kratki, ali su stvari do detalja objašnjene – kao na primer to da li se više isplati kupiti vozilo na lizing ili na kredit.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh