I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Pokrajinska Vlada obezbedila nova sanitetska vozila za Sečanj i Žitište

Pokrajinska vlada obezbedila još 21 sanitetsko vozilo za zdravstvene ustanove u AP Vojvodini, a između ostalih vojvođanskih mesta, vredne donacije su dobili Sečanj i Žitište.

Foto: zitisteonline.com

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je ključeve 21 sanitetskog vozila sa pratećom medicinskom opremom predstavnicima zdravstvenih ustanova u AP Vojvodini, za šta je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 100 miliona dinara.

U prethodne četiri godine Pokrajinska vlada obezbedila je ukupno 60 novih sanitetskih vozila, čime je znatno unapređen rad zdravstvenih ustanova u Vojvodini.

I Taxi Zrenjanin

– Nakon četiri godine obezbedili smo savremeni medicinski vozni park u većini zdravstvenih ustanova i time stvorili uslove za mnogo bolji i efikasniji rad – izjavio je predsednik Mirović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pokrajinska vlada je od juna 2016. godine u unapređenje zdravstvenog sistema investirala više od sedam milijardi dinara.

– Zdravstveni sistem AP Vojvodine, ali i svi mi zajedno, u ovoj epidemiološkoj krizi u protekla dva meseca, položili smo ispit i na tom primeru pokazalo se da je naša politika – politika kontinuiranog ulaganja u oblast zdravstva – dala važan rezultat za sve građane – rekao je Mirović.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo prof. dr Zoran Gojković izjavio je da je ova pokrajinska vlada od prvog dana ulagala u zdravstveni sistem Vojvodine, kao i u ovaj važan segment, nabavku sanitetskih vozila i vozila za dijalizu sa kompletnom pratećom medicinskom opremom, neophodnih za efikasniji rad svih zdravstvenih ustanova, u nadi da će se nastaviti kontinuirano ulaganje u oblast zdravstva.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh