I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Pokrajina spremna da pomogne izgradnju atletske staze i paraolimpijskog centra

Direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nebojša Malenković posetio je danas Zrenjanin i razgovarao sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem i njegovim saradnicima o izgradnji atletske staze u Karađorđevom parku i Paraolimpijskom centru.
paraolimpijski-centar

– Samo dobri i kvalitetni projekti imaju priliku da budu finansirani od strane Uprave za kapitalna ulaganja, a Grad Zrenjanin je ispunio taj uslov svojim dosadašnjim i projektima u pripremi. Danas smo se sporazumeli oko još jedne buduće saradnje, i u našu agendu prioriteta stavili projekte atletska staza i paraolimpijski centar. Mi smo spremni da učestvujemo, ali insistiramo na trojnom finansiranju zbog čega je potrebno da se pored nas i grada Zrenjanina uključi i Ministarstvo sporta i omladine, rekao je Malenković.

Gradonačelnik Zrenjanina je naglasio da će ti projekti nakon realizacije biti od velikog značaja ne samo za paraolimpijce i Zrenjanince već i za sportiste u celom regionu.

paraolimpijski-centar1

PerSu marketi

Dokumentacija za paraolimpipjski centar koštaće oko 20 miliona dinara, a za izgradnju atletske staze biće potrebno da se izdvoji između 70 i 80 miliona dinara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh