I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

Pokošene zelene površine

Nove kosačice i trimeri koji su nabavljeni za košenje i održavanje zelenih površina u gradu tokom aktuelne sezone poboljšali su efikasnost rada službe JKP „Čistoća i zelenilo“. Održavanje zelenih površina započelo je u aprilu od kada su više puta košene površine u strogom centru grada, oko parkinga, dečijih igrališta, gradskih naselja i ostalih javnih površina.

Prioritet ima Plava zona u koju spadaju Centar, Novi parking i Trg JNA, potom gradski parkovi, magistrala, ulice Nikole Pašića, Žarka Zrenjanina, Cara Dušana, Miletićeva, Pančevačka, Principova, Despot Stefana, Baranjska, Banatska, Madač Imrea, Zorana Kamenkovića, naselja  – Bagljaš, Brigadira Ristića, Duvanika, Dunavska, Mala Amerika, Ruže Šulman, D1, D2, D3, Jovana Popovića, Uroša Predića, Ive Andrića kao i dečija igrališta.

Za ovu godinu planom i programom je planirano da se mašinski pokosi 4.300.000m2, а ručno 173.000m2 trave. Do sada je mašinski ukupno pokošeno 2.500.000  a ručno 152.000m2 saznajemo u preduzeću „Čistoća i zelenilo“.

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh