I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Poklon paketi Nacionalnog saveta Mađara đacima prvacima u Mužlji, Zrenjaninu, Mihajlovu i Lukinom Selu

U obe zgrade Osnovne škole „Servo Mihalj“ u Mužlji prvog dana nove školske godine organizovan je svečani doček đaka prvaka.

Mališani su, držeći ruke njihovih roditelja, nestrpljivo i malo uplašeno stajali na hodniku škole i čekali trenutak, kada će zajedno sa učiteljicama i novim drugarima krenuti ka učionicama znanja.

I Taxi Zrenjanin

Đake prvake su pesmom i recitacijom tradicionalno dočekali učenici drugih razreda, nakon čega im je direktor Osnovne škole, Atila Molnar, poželeo dobrodošlicu, mnogo uspeha, petica, radosnih i nezaboravnih trenutaka.

Na kraju prijema, učenicima prvih razreda i njihovim roditeljima predati su pokloni grada Zrenjanina i Nacionalnog saveta Mađara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ŠKOLSKI POKLON PAKETI NACIONALNOG SAVETA MAĐARA DELE SE ŠIROM VOJVODINE

U saradnji sa Nacionalnom savetom Mađara, Vlada Mađarske od ranog detinjstva daje brojnu podršku deci i omladini koja uče na mađarskom jeziku. Jedna od najznačajnijih podrška jesu upravo školski poklon paketi, koji se svake godine deli mađarskim đacima prvacima širom Vojvodine.

Poklon paketi su prvog dana nove školske godine podeljeni i u Osnovnim školama u Zrenjaninu, Mihajlovu, Lukinom Selu i Mužlji.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh