I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Poklon grada – auto sedišta za prvih 60 beba

I ove godine, Grad Zrenjanin, u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada, obezbedio je auto sedišta za prvih 60 rođenih beba u zrenjaninskom porodilištu, a koje je danas u Gradskoj kući roditeljima uručio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, zajedno sa pomoćnicima Duškom Radišićem, Simom Salapurom i Draganom Ćapinom.

Obraćajući se roditeljima beba, gradonačelnik je rekao da ovaj događaj predstavlja jednu od najlepših slika našeg grada.

– Zahvaljujem na odazivu našem pozivu, poklon je mislim lep i nadam se da će vam koristiti. Zahvaljujem i prijateljima iz Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, a koji će vam nakon podele prikazati simulaciju pravilnog postavljanja auto sedišta – rekao je gradonačelnik Janjić, izrazivši nadu da će se sa roditeljima i njihovim bebama, lepim povodima, viđati i narednih godina.

PerSu marketi

Ova akcija se sprovodi već šestu godinu zaredom u okviru programa za unapređenje i bezbednost saobraćaja, sa željom da se opredeljena sredstva za tu namenu narednih godina uvećavaju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dodela dečjih auto sedišta samo je jedna od onih akcija usmerenih ka povećanju bezbednosti dece u saobraćaju, pored uređenja saobraćajnica u zoni škola ili postavljanja novih horizontalnih prepreka na putevima – ležećih policajaca.

Izvor i foto: zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh