I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Poklon grada – auto sedišta za prvih 60 beba

I ove godine, Grad Zrenjanin, u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada, obezbedio je auto sedišta za prvih 60 rođenih beba u zrenjaninskom porodilištu, a koje je danas u Gradskoj kući roditeljima uručio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, zajedno sa pomoćnicima Duškom Radišićem, Simom Salapurom i Draganom Ćapinom.

Obraćajući se roditeljima beba, gradonačelnik je rekao da ovaj događaj predstavlja jednu od najlepših slika našeg grada.

– Zahvaljujem na odazivu našem pozivu, poklon je mislim lep i nadam se da će vam koristiti. Zahvaljujem i prijateljima iz Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, a koji će vam nakon podele prikazati simulaciju pravilnog postavljanja auto sedišta – rekao je gradonačelnik Janjić, izrazivši nadu da će se sa roditeljima i njihovim bebama, lepim povodima, viđati i narednih godina.

PerSu marketi

Ova akcija se sprovodi već šestu godinu zaredom u okviru programa za unapređenje i bezbednost saobraćaja, sa željom da se opredeljena sredstva za tu namenu narednih godina uvećavaju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dodela dečjih auto sedišta samo je jedna od onih akcija usmerenih ka povećanju bezbednosti dece u saobraćaju, pored uređenja saobraćajnica u zoni škola ili postavljanja novih horizontalnih prepreka na putevima – ležećih policajaca.

Izvor i foto: zrenjanin.rs

Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh