I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Poklon čestitke za bebe sa Bagljaša

Mesna zajednica „Veljko Vlahović“ osmu godinu za redom organizuje novogodišnju akciju podele poklon čestitki svoj deci koja su rođena 2012. godine, a imaju prebivalište na teritoriji njihove mesne zajednice, potvrdila je za portal I love Zrenjanin predsednica Saveta Bosiljka Božić.

deda mraz mz 004

Detalj sa prošlogodišnjeg slavlja u MZ „Veljko Vlahović“

– Svake godine poklon čestitku u proseku dobije 130 mališana sa teritorije te mesne zajednice, a očekuje se da će ih i ove godine biti više od 100. Poklon čestitkom u iznosu od 2.000 dinara, roditeljima će ovoga puta biti omogućeno da u nekoj od prodavnica bebi opreme obraduju svoje mališane. Iako sredstva nisu velika,  značajna je pažnja koju želimo da ukažemo svojim sugrađanima, rekla je Božićeva.
Poklon čestitke će biti podeljene 23. decembra i tom prilikom će biti organizovana manja svečanost sa Deda Mrazom, jelkom, novogodišnjim pesmicama i slatkišima za braću i sestre novoređenih beba, a roditelji će dobiti sliku kao podsećanje na druženje.
„Veljko Vlahović“ je jedina gradska mesna zajednica koja sprovodi ovu akciju. Božićeva ističe da je razlog tome verovatno teška finansijska situacija u tim organima Gradske uprave, ali dodaje da bi bilo lepo da se slične aktivnosti realizuju u svim gradskim, pa i seoskim mesnim zajednicama.

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh