I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Najnovije vesti

Pojačana kontrola u Gradskoj kući

U holu Gradske kuće od pre nekoliko dana pojačana je kontrola ulaza svih posetilaca i organizovano je usmeravanje građana radi lakšeg snalaženja.

gradska-kuca-obezbedjenje-1

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić kaže da nije samo reč o podizanju bezbednosti na viši nivo nakon nedavnih terorističkih napada u Francuskoj, nego i želja da građani brže ostvare usluge koje obavljaju u ovom objektu.

– Želeli smo i da građanima izađemo u susret, da ih naši službenici upute, odvedu na pravo mesto kako ne bi „lutali“ u Gradskoj kući, jer mnogo naših građana dolazi da reši svoje probleme od kojih su neki u ingerenciji lokalne samouprave, a ostali su u ingerenciji republike poput inspekcijskih službi. Osim toga, ovim potezom povećavamo i nivo bezbednosti u našoj zgradi. 

I Taxi Zrenjanin

gradksa-kuca-obezbedjenje-2

Pored upisivanja imena i prezimena svakog građana koji dođe, obezbeđenje dodeljuje i plastificirane kartice, a u opticaju je i detektor za metal. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh