I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pojačan nadzor inspekcija tokom manifestacija „Dani piva“ i „Gospojina 2018“

Četvrta sednica Saveta Srednjobantskog okruga, kojoj su pored načelnice Snežane Vučurević, prisustvovali i predstavnici Policijske uprave, opština i Grada Zrenjanina, odnosila se na organizaciju i preduzimanje preventivnih mera vezanih za opštu bezbednost građana u vreme predstojećih manifestacija „Gospojina 2018“ u Novom Bečeju i „Dani piva 2018“ u Zrenjaninu.

Deo sednice je posvećen i pojačanom nadzoru nadležnih republičkih i pokrajinskih inspekcija, kao i uslovi koje organizatori trebaju obezbediti, u cilju omogućavanja zakonitosti u radu.

„Tema današnjeg sastanka bila je sagledavanje opšte bezbednosti, i preduzimanje preventivnih mera za vreme trajanja manifestacija, koje su najveće u okrugu. Svima nama je prioritet bezbednost ljudi, a zatim i dobra saradnja i kordinacija svih nadležnih službi i organizatora, kako bi bilo sve na visokom nivou. Biće angažovan veći broj lica i službi, kako bi se rešila kritična mesta koja smo imali prošle godine, a takođe i sprečila zakrčenja saobraćaja. Radi se i na pojačanju kontrole u saobraćaju, kako bi se sprečilo učestvovanje u saobraćaju onih vozača koji su pod uticajem alkohola. Najavljen je i povećan obim posla inspekcijskih službi, jer svi zakupi štandova moraju biti u skladu sa propisima. Nadležne inspekcije vršiće pojačan nadzor štandova koji budu prodavali hranu i piće. Naša očekivanja su da će sve biti veoma uspešno, i da će na kraju svi biti zadovoljni.“ – naglasila je  načelnica Srednjobanatskog okruga Snežana Vučurević.

PerSu marketi

Zamenik predsednika opštine Novi Bečej, Branko Svilengaćin, takođe je na prvom mestu istakao bezbednost građana, te da su shodno tome angažovane potrebne službe. Kao novinu naglašava dolazak kopnenih snaga Vojske Srbije, pored Mornarice rečne flotile i ratnog broda „Kozara“, i dva izviđačka broda, pa će, kako je naglasio, „građani moći da vide dosta opreme naše Vojske“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh