I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pogledajte šta su danas u centru grada prodavali mališani na „Dečijoj pijaci”(VIDEO)

Druga po redu humanitarna manifestacija „Dečija pijaca” uspešno je održana na platou ispred Hotela „Vojvodina”. Visoke temperature u prepodnevnim satima nisu sprečile veliki broj mališana nekoliko vrtića i učenika osnovnih škola sa teritorije grada Zrenjanina, da učestvuju u ovoj plemenitoj akciji.

Prema rečima organizatora, Udruženja žena „Ženski biznis klub“ pri Uniji poslodavaca Zrenjanin, cilj ovog događaja jeste razvijanje preduzetničkog duha kod dece kroz druženje i zabavu.

PerSu marketi

-Naši najmlađi Zrenjaninci su na ovoj manifestaciji po simboličnim cenama mogli da prodavaju polovnu garderobu, udžbenike, knjige i igračke, dok su prilikom prijave trebali da doniraju najmanje jedan proizvod na našu zajedničku tezgu. Donirane igračke, knjige i garderobe biće predate Crvenom krstu Zrenjanin, a volonteri ove organizacije će ih podeliti deci korisnika programaNarodna kuhinja” – istakli su organizatori.

Domaćini su na kraju dodali, da ih raduje činjenica da je na ovogodišnjoj akciji učestvovalo preko stotinu dece i nadaju se da će na trećoj „Dečijoj pijaci”, koja će biti organizovana u septembru u okviru „ZrBizNet-a”, oboriti današnji rekord i još jednom dokazati, da i naši najmlađi sugrađani imaju velika srca.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Humanitarna manifestacija Dečija pijaca” podržana je od strane lokalne samouprave.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh