I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Maturanti slavili: Završetak osnovne škole uz proglašenje najboljih učenika

Dodelom Vukovih diploma i zahvalnica, proglašenjem đaka i sportiste generacije, raznolikim kulturno-umetničkim programom, puštanjem balona  i plesom sa roditeljima, mali maturanti, učenici osmih razreda Osnovne škole „Servo Mihalj“ iz Mužlje i „zvanično“ su se oprostili od školskih dana.

Učenike, njihove roditelje i najbliže pozdravio je direktor Osnovne škole, Atila Molnar, koji je u svom obraćanju osmacima poželeo mnogo uspeha u daljem školovanju i istakao da „će vrata škole uvek biti otvorena za sve njih.”

Fordomanija

-Budite marljivi i istrajni u daljem školovanju i u životu, verujte u sebe i uspesi neće izostati – poručio je malim maturantima direktor škole.

Nakon pozdravnih reči, usledio je kulturno-umetnički program, u kom su recitacijama i prigodnim oproštajnim govorom nastupili učenici sedmih i osmih razreda – Una Borić, Monika Lazar, Marija Pajčić, Laura Laslo, Emeše Siveri i Lana Lončarski.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

ALEKS SENJI I VALENTIN ŠARNJAI ĐACI GENERACIJE

Za đaka generacije proglašeni su Aleks Senji i Valentin Šarnjai, dok je Atila Šera dobio priznanje za sportistu generacije.

Oni su se u svom obraćanju zahvalili najpre svojim roditeljima, nastavnicima i prijateljima na pruženom znanju, podršci i strpljenju i dodali da će se truditi da ih i dalje učine veoma ponosnim.

Vukovi diplomu su dobili Laura Laslo, Marija Pajčić, Lana Lončarski, Marko Đukić, David Melar, Martin Tot i Vilmoš Kopi.

Mali maturanti se već od početka septembra vredno pripremaju za prijemne ispite. Mnogi od njih se s pravom nadaju da će uspeti da upišu željenu srednju školu i da će steći nova znanja i prijatelje.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh