I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

Podizanje svesti mladih o prevenciji bolesti

Nizom tribina i akcija u okviru projekta “Prevencija” , u Zrenjaninu će ovog septembra biti obeleženi Dani zdravlja. “Dani zdravlja” predstavljaju edukaciju o prevenciji bolesti kroz kontrole telesnog stanja, savetovanje lekara i edukativne radionice.

Cilj „Prevencije“ jeste da se mladi ljudi našeg grada edukuju o  bezbednim i zdravim stilovima života  i da steknu naviku o neophodnosti redovnih kontrola tokom godine bez obzira koliko se zdravo osećali. Organizatori navode da je upravo to smisao prevencije. Ovaj projekat je rezultat rada neformalne grupe mladih “Prle”, podržan i finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a organizovan u saradnji sa resurs centrom za srednjebanatski okrug – Omladinskim klubom Novog Bečeja.

Danas je u Kulturnom centru održana prva Tribina o značaju davanja krvi i određivanju krvnih grupa, a u toku meseca sledi još dosta aktivnosti :

PerSu marketi

– petak  07.septembar – Dobrovoljno davanje krvi u maloj sali Kulturnog centra od 8-11h
– četvrtak 13. septembar- Kontrola zdravlja i savetovanje od strane lekara u Centru grada kod bivše robne kuće Beograd od 9-14h(u slučaju lošeg vremena biće održano u maloj salu Kulturnog centra).
-ponedeljak 17.septembar – Tribina : “Kako funkcioniše ljudski organizam, zdrava ishrana i lekovito bilje” od 17:18:30 mala sala Kulturnog centra,
– utorak 18.septembar – od 17-20 časova testiranje na HiV, savetovanje i podela kondoma (parking kod Kulturnog centra)
– utorak 18.septembar- od 20-21:30 tribina(radionica) o narkomaniji, muzički klub Kulturnog centra

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh