I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Počinje treći krug očitavanja stanja vodomera

Nakon završenog drugog kruga očitavanja stanja vodomera korisnika u gradu i naseljenim mestima, od utorka 1. septembra ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ počeće treće redovno očitavanje vodomera u gradu i u pet naseljenih mesta – Melencima, Elemiru, Tomaševcu, Botošu i Belom Blatu.

vodomer1
Nakon toga počeće i očitavanje vodomera u ostalim naseljenim mestima, a o tačnom datumu početka očitavanja stanovnici naseljenih mesta biće blagovremeno obavešteni.

– Naše ekipe biće na terenu svakog radnog dana od 9 do 14 časova, i molimo građane da u tom vremenskom periodu omoguće pristup vodomerima, da sa poklopaca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera, poručuju iz tog preduzeća.

Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili tamo gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

To mogu da urade svakog radnog dana od 7 do 13,30 časova pozivanjem brojeva 530-344, 593-003, 535-773.

Bilo bi poželjno da korisnici koji u narednom periodu neće biti kod kuće, obaveštenje sa informacijom o stanju svojih vodomera prikažu na vidnom mestu – kapiji ili na prozoru, kako bi čitači evidentirali stanje vodomera.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh