I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Počinje pojačana kontrola saobraćaja

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, sprovešće preventivno-propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja u periodu od 26.novembra do 01.decembra, kontinuirano u vremenu od 07 do 20 sati.

Osnovni cilj akcije nazvane „ISPRAVNO VOZILO – BEZBEDNO VOZILO“ jeste besplatna provera tehničke ispravnosti vozila, kako bi se uočene neispravnosti blagovremeno otklonile, i ostvarili preduslovi za sigurno odvijanje saobraćaja. Osim pomenutog, znatno bi se povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima.

Saobraćajna policija će u vreme sprovođenja akcije vršiti pojačanu kontrolu vozila i vozača, posebno na putevima i ulicama u naseljenim mestima i vozačima ukazivati na značaj ispravnosti vozila u saobraćaju, naročito uređaja za upravljanje i zaustavljanje, uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila, pneumatika, svetlosno-signalnih uređaja i uređaja za pogon na sabijeni ili tečni gas kao i poštovanja pravila saobraćaja – najavila je danas Policijska uprava u Zrenjaninu.

Fordomanija

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh