I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Počelo poslednje ovogodišnje očitavanje vodomera

Nakon podele avgustovskih računa, započeto je redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Zrenjaninu. Očitavanje će trajati do kraja septembra i biće vršeno i u naseljenim mestima. O terminima očitavanja stanovnici istih će biti blagovremeno obavešteni. Nakon podele računa za septembar mesec, započeto redovno očitavanje vodomera biće nastavljeno.

Redovno očitavanje vodomera obuhvata korisnike široke potrošnje, jer se pravnim licima i korisnicima u kolekivnom stanovanju vodomeri očitavaju svakog meseca.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija” biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova, a korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i očitavanje istog, što znači da sa poklopca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.

I Taxi Zrenjanin

Kod korisnika koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

S obzirom na činjenicu da je u pitanju poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera na osnovu kog će se formirati akontacije za mesečna zaduženja tokom zimskog perioda, iz JKP „Vodovod i kanalizacija” apeluju na korisnike da postupe po primljenom obaveštenju, jave stanje vodomera ili na telefon 535-773 dogovore posetu čitača ukoliko ne mogu sami da očitaju vodomer.

Obaveštenje o stanju vodomera, ukoliko u narednom periodu nisu kod kuće, korisnici mogu i da istaknu na vidnom mestu na svojim objektima (kapija,prozor…) kako bi ih čitači evidentirali. Svi korisnici koji žele mogu prijaviti stanje svojih vodomera i pre posete čitača.

Korisnici mogu stanje svojih vodomera da prijave na tri načina:

Prilikom poziva, u sms poruci i mejlu potrebno je da korisnik navede ime i prezime, adresu i stanje vodomera.
Važno je da korisnici, bez obzira na način javljanja, prijave stanje vodomera između 20. i 25. u mesecu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh