I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Počeli radovi na renoviranju prostorija Osnovne škole „Servo Mihalj“ (FOTO)

Završena je još jedna školska godina i dok učenici zasluženo uživaju u letnjem raspustu, u obe zgrade Osnovne škole „Servo Mihalj“ u Mužlji nedavno su počeli radovi na uređenju i renoviranju prostorija.

Direktor Osnovne škole, Atila Molnar, za naš portal je rekao, da se trenutno izvode radovi na krečenju i ulepšavanju hola u zgradi škole, koja se nalazi u Ulici Servo Mihalja, dok će u prostorijama ove prosvetne ustanove, koja se nalazi u centru naselja, biti uređeno nekoliko učionica.

Fordomanija

-Zahvaljujući donaciji republičke i pokrajinske Vlade u vidu više od 500 m² pločica, u narednom periodu biće obnovljeni toaleti i umivaonici, koji se nalaze u našim učionicama. Bitno je istaći i dobro delo nekoliko privrednika iz Mužlje, koji su pre nedelju dana školi poklonili deset računara sa pratećom opremom i WiFi uređajem – istakao je Molnar.

Osnovnu školu „Servo Mihalj“ u Mužlji trenutno pohađa blizu 700 učenika, a nastave se izvode na mađarskom i srpskom jeziku.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh