I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Počeli radovi na obnovi krova škole u Ulici Servo Mihalja (FOTO)

Zahvaljujući pomoći i podršci lokalne samouprave početkom sedmice počeli su radovi na obnovi krova škole u Mužlji, koja se nalazi u Ulici Servo Mihalja.

Prema rečima Atile Molnara, direktora Osnovne škole, krovna konstrukcija ove školske zgrade je u veoma lošem stanju i postojala je realna pretnja po bezbednost dece i odraslih.

PerSu marketi

-Pored popravke i zamene krova, počeće i radovi na renoviranju odžaka, dok će u fiskulturnoj sali škole koja se nalazi u centru naselja, na grejačima biti postavljene zaštitne mreže – rekao je Molnar za naš portal.

Podsećamo – tokom letnjeg raspusta završeno je krečenje i ulepšavanje hola u zgradi škole, dok je u prostorijama ove prosvetne ustanove, koja se nalazi u centru naselja, uređeno nekoliko učionica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Zahvaljujući donaciji republičke i pokrajinske vlade u vidu više od 500 m² pločica, obnovljeni su toaleti i umivaonici, koji se nalaze u našim učionicama. Bitno je istaći i dobro delo nekoliko privrednika iz Mužlje, koji su pre dva meseca školi poklonili deset računara sa pratećom opremom i WiFi uređajem – istakao je na kraju Molnar.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh