I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Počela školska godina: Više od 1000 prvaka od grada dobilo rančeve i pribor

Nova školska godina za osnovce i srednjoškolce počela je danas, a sada već tradicionalno Gradska uprava grada Zrenjanina obezbedila je đačke torbe i osnovni školski pribor za sve prvake, kojih je ove godine više od 1000, u svim školama na teritoriji Zrenjanina. 

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa svojim saradnicima ove godine je posetio Osnovnu školu „Dr Jovan Cvijić”, poželeo prvacima uspeh u školovanju i uručio im rančeve i pribor.

– Poslednjih nekoliko godina za sve prvake obezbeđujemo školske torbe i osnovni pribor, a mislim da je dobro to što ranije pripremimo roditelje da se ne izlažu trošku jer grad sve to kupuje. Drago mi je što ove godine imamo 1050 upisanih prvaka u svim školama na teritoriji Grada Zrenjanina. Dosta toga smo uradili u prethodnom periodu, uložili smo značajna sredstva u održavanje samih objekta, a planiramo i sanacije u nekim školama, poput škole „2. Oktobar“- izjavio je gradonačelnik Janjić.

I Taxi Zrenjanin

Ove godine u prvi razred OŠ „Dr Jovan Cvijić” upisano je 78 učenika, a ova škola broji ukupno 750 učenika od prvog do osmog razreda, raspoređenih u 26 odeljenja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Kao i svake godine, posebno smo pripremili učionice u kojima će naši đaci prvaci realizovati svoju nastavu, što je podrazumevalo krečenje, farbanje, hoblovanje i lakiranje parketa. Zahvaljujemo se Gradu Zrenjaninu za poklone koji su vredni pažnje i koji su obradovali sve prvake – rekla je Biljana Jovanov, direktor OŠ „Dr Jovan Cvijić”.

U Belom Blatu priredbom dočekano sedam novih prvaka

U čast novih drugara, učenici starijih razreda OŠ „Bratstvo jedinstvo” iz Belog Blata, priredili su priredbu đacima prvacima, a oglašavanjem školskog zvona zajedno su krenuli u nove životne zadatke.

Sa novim torbama koje su donirali Grad Zrenjanin i Nacionalni savet slovačke nacionalne zajednice u Srbiji, ali i sa dodatnim darovima tradicionalnih donatora i prijatelja škole, mališani su opremljeni ušli u svoje učionice, spremni za nove izazove.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh