I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Počela izrada dokumentacije za rekonstrukciju 19 kilometara vodovodne mreže u gradu

Izradom tehničke dokumentacije za rekonstrukciju 19 kilometara vodovodne mreže u pet naselja u Zrenjaninu, započeta je prva faza rekonstrukcije vodovodne mreže u gradu.

Ovu informaciju potvrdilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“ kojem je, zajedno sa beogradskom firmom „Beoekspert dizajn“, ovaj posao poveren.

Krajem 2019. godine, nakon sprovedenog postupka javne nabavke, Grad Zrenjanin je objavio odluku o dodeli ugovora o javnoj nabavci usluge izrade tehničke dokumentacije za rekonstrukciju dela vodovodne mreže u Zrenjaninu u dužini od 18 kilometara i 929 metara grupi ponuđača koju čine JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i beogradska inženjering firma „Beoekspert dizajn“, a ugovor je potpisan 20. januara 2020. godine.

PerSu marketi

Ugovor predviđa izradu tehničke dokumentacije za rekonstrukciju vodovodne mreže u pet gradskih naselja: „Mala Amerika“ (5.920 metara), „Ruža Šulman“ (1.934 metara), „Centar“ (4.487 metara), „Karađorđev trg“ (3.152 metra) i delu „Šumice“ (3.436 metara).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Tehnička dokumentacija treba da predvidi upotrebu najsavremenijih materijala, opreme i tehnička rešenja koja garantuju kvalitet, pouzdanost i trajnost prilikom eksploatacije i održavanja mreže. Dužina primarne gradske vodovodne mreže u Zrenjaninu je oko 300 kilometara, a u proseku je starija više od 30 godina, dok je u naseljima „Mala Amerika“ i „Ruža Šulman“ vodovodna mreža stara pedeset godina, zbog čega su se pomenuta naselja i našla među prioritetima u prvoj fazi rekonstrukcije vodovodne mreže u gradu, kažu u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Prema najavama, nakon završetka izrade tehničke dokumentacije i pribavljanja neophodnih dozvola, Grad Zrenjanin će otpočeti sa predviđenim radovima na rekonstrukciji vodovodne mreže.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh