I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Najnovije vesti

Počela izgradnja atmosferske kanalizacije u Takovskoj

U Takovskoj ulici počeli su radovi na izgradnji atmosferske kanalizacije, a nakon toga će se pristupiti rehabilitaciji asfalta.

takovska2

Kako navode u Javnom preduzeću „Direkcija za izgradnju i uređenje grada“, nova, moderna atmosferska kanalizaciona mreža radiće se u dužini od 2 km sa oko 500 metara slivničkih veza, čime će biti rešen problem prikupljanja i odvođenja atmosferskih voda iz Takovske ulice i delova susednih ulica – Čehoslovačke, Sarajevske, Manastirske, Ljubljanske i Njegoševe.

Radovi će trajati oko dva meseca, a izvodi ih konzorcijum firmi „Put Invest“ iz Sremske Kamenice i „Put Invest“ iz Bačkog Petrovca. Vrednost radova je 64 miliona dinara, od čega 32 miliona za kanalizaciju i isto toliko za asfaltiranje. Od te sume, 27 miliona dinara obezbeđuje Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, a ostatak sredstava je iz budžeta grada Zrenjanina.

PerSu marketi

takovska

U vreme izvođenja radova biće otežano odvijanje saobraćaja i parkiranje, zbog čega su iz Direkcije uputili molbu građanima za strpljenje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh