I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Plivački „krem“ sa tri kontinenta od 1. do 4. novembra u Zrenjaninu (VIDEO)

Međunarodni plivački miting „Grand prix Cup Zrenjanin 2018“ čiji je domaćin Grad Zrenjanin i  PK „Proleter“ na programu je od 1. do 4. novembra na gradskom bazenu.

Do sada je učešće prijavilo oko 500 takmičara iz 16 zemalja, a po prvi put će u Zrenjaninu zaplivati i predstavnici sa „crnog kontinenta“ tačnije iz Alžira.  26. izdanje ovog takmičenja imaće posebnu važnost i težinu jer je uvršteno  u kalendar Svetske plivačke federacije. Veliki broj kvalitetnih plivača na ovom takmičenju će „juriti“ normu za Svetsko prvenstvo,  koje  se naredne godine održava u Južnoj Koreji.

Nastupiće i predstavnici Slovenije, Mađarske, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Italije, Turske, Grčke, Sirije…

PerSu marketi

Među najavljenim domaćim vrhunskim plivačima su  Čaba Silađi i Velimir Stjepanović dok će domaći Proleter predstavljati 60 tak plivača kadetskog, juniorskog i seniorskog uzrasta, a priliku da nastupe dobiće i neki mlađi plivači. To će im biti nagrada za trud izjavio  Dragan Jocić trener PK „Proleter“ i  direktor takmičenja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Svečano otvaranje „Grand prixa“ je zakazano za četvrtak 1. novembra u 17.45h Takmičenja počinju 1. novembra kvalifikacijama u 10 časova i finalnim trkama u 18 časova. Po tom rasporedu plivaće se sva 4 dana.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh