I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Učesnici oduševljeni manifestacijom ˝Ples za treće doba˝

U četvrtak 21. juna sa početkom u 19 časova, u prostorijama dnevnog boravka Gerontološkog centra u Zrenjaninu održan je završni čas manifestacije ˝Ples za treće doba˝.

Ovu manifestaciju, značajnu za naše najstarije sugradjane, organizovali su Gerontološki centar Zrenjanin i Plesni klub „Vračar“ iz Beograda pod pokroviteljstvom kompanije „Wiener Städtische“osiguranja.

Tom prilikom više od 30 starijih lica koji su članovi dnevnog boravka Gerontološkog centra su imali prilike da uče korake valcera, tanga kao i kubanskog plesa ča ča ča.

I Taxi Zrenjanin

Zahvaljujući osiguravajućoj kući ˝Wiener Städtische˝ i plesnoj školi iz Beograda realizovan je projekat ˝Ples za treće doba˝. Projekat je dočekan sa izuzetno velikim zadovoljstvom od strane naših članova koju sa velikom količinom pozitivne energije učili korake i družili se,  izjavili su ispred Gerontološkog centra.

˝Wiener Städtische˝ osiguranje društveno odgovorna kompanija

Ispred kompanije ˝Wiener Städtische˝ koja bila generalni pokrovitelj ove humanitarno-odgovorne akcije obratio se Miloš Cicmil, korporativni PR, koji je naveo značaj ovakvih dešavanja za naše društvo i ljude koji su najzaslužniji za sve ono što danas imamo.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Drago nam je da naše osiguranje ovakvu vrstu razonode za najstarije Zrenjanince i najzaslužnije članove našeg društva, poručio je.

Pogledajte kako je proteklo završno veče manifestacije ˝Ples za treće doba˝

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh