I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Planirana isključenja električne energije do 26. januara

Elektordistribucija Zrenjanin najavila je isključenja električne energije po sledećem rasporedu.

 

23. januara u Elemiru bez električne energije u periodu od 9:00 do 14:30 biće  delovi sledećih ul.: Dositeja Obradovića i Aradački red, od Zdravka Čelara do Krajiške;  I. L. Ribara, od Aradačkog reda do Vuka Karadžića; Partizanska, od Vuka Karadžića do Maršala Tita; Maršala Tita, od I. L. Ribara do Železničke i Vuka Karadžića, od I. L. Ribara do kraja prema Partizanskoj, kao i cele ul.: Krajiška i Železnička.

Istog dana u Zrenjaninu će bez električne energije u periodu od 9:00 do 14:00 biće deo grada prikazan na shemi.

I Taxi Zrenjanin

24. januara u Elemiru će u periodu od 9:00 do 14:30 bez električne energije biti delovi sledećih ul.: Boška Mijatova, od Zmaj Jovine do kraja prema Tarašu i Proleterska, na pola ul. između Zmaj Jovine i Đure Jakšića do kraja prema Tarašu, kao i cela ul.: Đure Jakšića

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

25. januara u Zrenjaninu će bez električne energije u periodu od 9:00 do 12:00 biti deo grada prikazan na shemi.

26. januara u Elemiru će bez električne energije u periodu od 9:00 do 14:30 biti  delovi sledećih ul.: Boška Mijatova, od Zmaj Jovine do kraja prema Tarašu i Proleterska, na pola ul. između Zmaj Jovine i Đure Jakšića do kraja prema Tarašu, kao i cela ul.: Đure Jakšića.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh