I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Planinari u nedelju – „Pravac Belo Blato“

Kao i prošle godine članovi Kluba planinara „Zrenjanin“ organizovano će posetiti manifestaciju „Kobasicijada“ u Belom Blatu ali naravno do cilja će doći na svoj način, pešačenjem.

Biće ovo ukupno četvrto pešačenje u okviru akcije „Pešačimo i planinarimo“ koju s ciljem masovnog rekreativnog angažovanja građana podržava Ministarstvo sporta i omladine. KP „Zrenjanin“ u poslednjem periodu organizovao je nekoliko sličnih akcija, „Ečka“,  Vršac i druge.

Okupljanje svih zainteresovanih što podrazumeva kako članove kluba tako i sve druge građane je u nedelju 16. februara u 7 časova na Žitnom trgu.

I Taxi Zrenjanin

Planinari će se pod budnim okom vodiča ture Svetislava Stankovića kretati putem: Nasip na desnoj obali Begeja do hotela „Sibila“, preko Carske Bare do Belog Blata. Ukupna dužina staze je oko 20 km. U slučaju da podloga nije raskvašena odabraće se jedna od dve alternativne staze dužine od oko 17 km.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U Belom Blatu je predviđen odmor uz posetu manifestaciji „Kobasicijada“ prema dogovoru učesnika. Povratak je taksi prevozom, (cena je oko 300 din po osobi), a  moguće je organizovati zajednički prevoz.

Svi učesnici nastupaju na sopstvenu odgovornost. Planinari znaju i poštuju standardnu proceduru što podrazumeva užinu i vodu koju nose u rancu, slojevita odeća prilagođena ovom dobu godine,  duboke cipele kao i zaštita od eventualnih padavina.

Vodič zadržava pravo izmene plana. Vidimo se u nedelju na Žitnom trgu !
Vodič: Svetislav Stanković – Mića 0607030357
e-mail:office@kpzrenjanin.org.rs ;sajt: www.kpzrenjanin.org.rs

Polazak planinara put Belog Blata zabeležili smo prilikom prošlogodišnje manifestacije „Kobasicijada“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh