I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Planinari u nedelju – „Pravac Belo Blato“

Kao i prošle godine članovi Kluba planinara „Zrenjanin“ organizovano će posetiti manifestaciju „Kobasicijada“ u Belom Blatu ali naravno do cilja će doći na svoj način, pešačenjem.

Biće ovo ukupno četvrto pešačenje u okviru akcije „Pešačimo i planinarimo“ koju s ciljem masovnog rekreativnog angažovanja građana podržava Ministarstvo sporta i omladine. KP „Zrenjanin“ u poslednjem periodu organizovao je nekoliko sličnih akcija, „Ečka“,  Vršac i druge.

Okupljanje svih zainteresovanih što podrazumeva kako članove kluba tako i sve druge građane je u nedelju 16. februara u 7 časova na Žitnom trgu.

PerSu marketi

Planinari će se pod budnim okom vodiča ture Svetislava Stankovića kretati putem: Nasip na desnoj obali Begeja do hotela „Sibila“, preko Carske Bare do Belog Blata. Ukupna dužina staze je oko 20 km. U slučaju da podloga nije raskvašena odabraće se jedna od dve alternativne staze dužine od oko 17 km.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U Belom Blatu je predviđen odmor uz posetu manifestaciji „Kobasicijada“ prema dogovoru učesnika. Povratak je taksi prevozom, (cena je oko 300 din po osobi), a  moguće je organizovati zajednički prevoz.

Svi učesnici nastupaju na sopstvenu odgovornost. Planinari znaju i poštuju standardnu proceduru što podrazumeva užinu i vodu koju nose u rancu, slojevita odeća prilagođena ovom dobu godine,  duboke cipele kao i zaštita od eventualnih padavina.

Vodič zadržava pravo izmene plana. Vidimo se u nedelju na Žitnom trgu !
Vodič: Svetislav Stanković – Mića 0607030357
e-mail:office@kpzrenjanin.org.rs ;sajt: www.kpzrenjanin.org.rs

Polazak planinara put Belog Blata zabeležili smo prilikom prošlogodišnje manifestacije „Kobasicijada“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh