I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Plaćanje računa i očitavanje brojila u vreme vanrednog stanja

Vanredna situacija izazvana pandemijom korona virusa dovela je do promena u radu sa strankama i izmenama radnih vremena preduzeća i ustanova.

VODOVOD I KANALIZACIJA

Za vreme trajanja vanrednog stanja izmenjen je dosadašnji način komunikacije preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ sa korisnicima. Izmene se odnose na podnošenje zahteva i reklamacija korisnika, kao i na mogućnost dobijanja potrebnih servisnih informacija i informacija vezanih za aktivnosti preduzeća.

Komunikacija korisnika sa preduzećem vršiće se isključivo putem korisničke mejl adrese info@vikzr.rs .

Šalteri za prijem reklamacija i zahteva korisnika i info pult koji se nalaze u Korisničkom centru, kao i besplatna info linija 0800/024-023 neće raditi za vreme trajanja vanrednog stanja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Na navedenu korisničku mejl adresu korisnici mogu podneti reklamacije i zahteve i dobiti sve potrebne servisne informacije.

Svi primljeni zahtevi i reklamacije biće zavedeni, a o rešavanju istih korisnici će biti obavešteni. Ovo se odnosi i na do sada primljene, a nerešene, reklamacije i zahteve korisnika.

Sve informacije u vezi dugovanja, uplata i računa za usluge preduzeća korisnici će, kao i do sada, moći da dobiju putem telefona Službe naplate 023/593-014 i 023/593-015 u vremenu od 7,30 do 13 časova.

-Račune za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin korisnici mogu, bez dodatnih troškova, platiti na blagajnama u Korisničkom centru i na Lesnini. Molimo korisnike da se pridržavaju uputstva o dozvoljenom broju osoba u objektu i međusobnog rastojanja od dva metra, kažu u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Na ta dva naplatna mesta mogu se platiti računi JKP Vodovod i kanalizacija, ali i računi za iznošenje smeće JKP Čistoća i zelenilo.

Stanje vodomera korisnici mogu prijaviti na standardne načine: putem fiksnih brojeva telefona 023/535-773 i 023/530-344 (od 7,30 do 13 časova), slanjem SMS poruke na 064/8116099 ili slanjem mejla na sluzba.ocitavanja@vikzr.rs . Prijavu stanja vodomera moguće je izvršiti do 25-og u mesecu.

Za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži 24 časa je u funkciji broj dispečerske službe 023/534-097.

foto: JKP Vodovod i kanalizacija, Zrenjanin

ELEKTROPRIVREDA SRBIJE

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana „Elektroprivreda Srbije“ moli sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte. Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem maila slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adrese prema lokaciji brojila. Adresa za slanje, za područje Vojvodine je prijavastanja.ev@eps.rs. EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

POŠTA SRBIJE

Šalteri Pošte u Zrenjaninu i naseljenim mestima rade od 9 do 14 h osim na adresama Barska b.b. i Junaka Milana Tepića b.b. (objekti „Univerexport“) u kojima je radno vreme šaltera od 7 do 15 h.

Adrese poštanskih šaltera u Zrenjaninu koji rade od 9 do 14 h: Trg Slobode 10, Bulevar Veljka Vlahovića b.b., Miletićeva 86, Koče Kolarova 52, Cara Dušana 107, Pupinova 1.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh