I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Uz pivsku zdravicu i Zorana Tošića otvoreni 33. „Dani piva” (FOTO, VIDEO)

Uz tradicionalnu dobrodošlicu gostima, pivskom zdravicom, vatrometom i pesmama grupe „Garavi sokak“, večeras su pred mnogobrojnom publikom na Žitnom trgu svečano otvoreni 33. „Dani piva”.

Dugogodišnja tradicija je nastavljena, pa je tako glumac Prvoslav Zakovski sa uzdignutom kriglom piva, pozdravio prisutnu publiku.

-Nazdravlje vam prijatelji dragi, zvani i nezvani. Svi ste nam dobrodošli ako ste veseli i žedni. Man’te brigu, priđ’te bliže, od lepote pivo stiže. Kao što je jadan onaj što je gladan, tako je i bedan onaj što je žedan. Nek vam bude veselo slavlje, živi bili i ajd uzdravlje! – nazdravio je Zakovski.

I Taxi Zrenjanin

Na oduševljenje velikog broja Zrenjaninaca i gostiju iz drugih gradova, prisutne je pozdravio i naš fudbalski reprezentativac, Zoran Tošić Bambi, koji je posetiocima poželeo da se lepo provedu i da uživaju na ovogodišnjoj manifestaciji, a organizatorima i domaćinima da obore rekord posećenosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

33. po redu „Dane piva“ zvanično je otvorio gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić.

Nakon otvaranja, nebo iznad Žitnog trga zaparao je vatromet u svim bojama. Veče je nastavljeno nastupom pevača Željka Vasića, a zatim i koncertom Milana Topalovića Topalka.

Kako je večeras bilo na Žitnom trgu pogledajte u našem VIDEO prilogu:

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh