I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pitali smo sugrađane kako provode leto u gradu (ANKETA)

Dugo očekivano leto je konačno stiglo, a toplo vreme omogućilo je ponudu različitih sadržaja, koji nisu bili dostupni ranije. Naši sugrađani provode mnogo više vremena van svojih domova. Svoje planove za leto prilagodili su prema mogućnostima, i vremenu kojim raspolažu.

Pitali smo naše sugrađane, kako trenutno provode leto u gradu, kao i kakvi su im planovi za ostatak letnjeg perioda. Veliki broj njih se odlučio da leto provede u gradu, posećujući povremeno centar grada. Mnogi od njih će se opredeliti da borave pored vode, gde će se relaksirati i dobiti lep ten. Deo njih će svoje vreme podeliti na ostanak u gradu , i na period za odlazak na odmor u Crnu Goru ili Grčku. Oni koji imaju decu, rado se odlučuju i za posećivanje manifestacija koje su aktuelne, i zadovoljni su bogatim sadržajem dečjih programa. Najviše entuzijazma pokazali su naši stariji sugrađani. Pored aktuelnih planova za letovanje, i provod u gradu, preporučuju puno šetnje, koja će doprineti boljem zdravstvenom stanju.

Ukoliko ostajete u gradu, a još se pronašli čime ćete se zanimati, evo šta sugrađani preporučuju. Možete se pozabaviti stvarima koje već duže vreme odlažete. Posvetite se sređivanju životnog prostora. Mnogi će zadovoljstvo pronaći u uređivanju bašte, i uzgajanju biljaka, jer to smiruje. Iskoristite vreme za odlazak u prirodu, boravak na izletištima. Oni kreativniji mogu se potruditi da nauče novu veštinu putem tutorijala na internetu, ili da nauče neki strani jezik.

PerSu marketi
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh