I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Piperski i 8. put

Milan Piperski zrenjaninski profesionalni bokser, član „Balkan boxinga“, zabeležio je večeras i 8. profesionalnu pobedu u svom 8. meču.

On je pred prepunom halom „Lagator“ u Loznici posle 6 rundi pobedio marokanca sa francuskim pasošem Tarika Sahibbedina na poene 60 : 54. Pobeda Piperskog nijednog trenutka nije dolazila u pitanje jer je aktuelni Sveslovenski šampion celo vreme imao inicijativu, vodio borbu i zadao više preciznih i tehnički prelepih udaraca. Očigledno da je Sahibbedin dobro proučio taktiku Piperskog i odlično je zatvarao stranu sa koje stiže Milanov ubitačni kroše u telo, međutim ni to mu nije pomoglo da na ovom meču uradi nešto više osim časnog poraza. Naš borac tražio je prolaz kroz sredinu što mu je u više navrata i uspevalo, a kada je bilo očigledno da će dobiti meč nije srljao već je rutinski priveo borbu kraju.

Našem bokseru pored 5000 lozničana podršku je pružilo i oko 200 zrenjaninaca koji su se „potegli“ do Loznice sa 2 autobusa i više desetina automobila.

Treba napomenuti da je Piperski dok je bio amater jednu sezonu odradio upravo u Loznici te da ga žitelji ovog grada takođe smatraju svojim, a i on sam nekoliko puta je isticao da mu je tamo druga kuća.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh