I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Pijace otvorene – ponuda i potražnja manja od očekivanog (VIDEO)

Prvog dana rada zelenih pijaca u Zrenjaninu nakon ublažavanja mera protiv epidemije korona virusa, na velikoj pijaci nije bilo mnogo prodavaca kao ni veliki broj kupaca.

Prodavci kažu da ih je doneta mera malo iznenadila te da su imali malo vremena za pripremu robe. Najviše su traženi voće i povrće, a zabeležili smo i povećani interes za cvećem, baštenskim alatom i proizvodima za zalivanje.

U robnom delu mnogo više je bilo prodavaca, kupaca tek nekolicina. Mala je ponuda i na mlečno mesnoj zatvorenoj pijaci. Pojedini prodavci tvrde da su cene ostale na istom nivou kao i pre početka epidemije, dok drugi tvrde da se neke cene nisu menjale 10 godina.

PerSu marketi

Paradajz se na glavnoj piojaci nudio po ceni od 200 dinara, krastavac 120, tikvica, 230, mladi luk 50, karfiol, 230, paprika 270, kupus 100 dinara itd.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Slična situacija je bila je pijaci na Bagljašu dok kapije „male“ pijace danas nisu otvarane. Prodavci i kupci se nadaju da će sutra biti bolja ponuda i potražnja tim više što je redovan pijačni dan. Rad u dane vikenda zavisiće od odluka Vlade Republike Srbije.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh