I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

„PharmaS“ Srbija objavio oglas za zapošljavanje u Zrenjaninu

PharmaS Srbija je objavio oglas za zapošljavanje dodatnih kadrova u fabrici u Zrenjaninu, čime će se stvoriti uslovi za pokretanje proizvodnje. Konkurs će biti otvoren do 15. oktobra. Detalji se nalaze na stranici: http://www.pharmas.rs/Press-centar/Objava-za-medije/PharmaS-Srbija-objavio-oglas-za-zaposljavanje-u-Zr.aspx

– PharmaS Srbija je objavio oglas za zapošljavanje dodatnih kadrova čime će se stvoriti uslovi za pokretanje proizvodnje. Konkurs će biti otvoren do 15. oktobra i objavljen je u lokalnim novinama kao i na web stranici pharmas.rs. Do sada smo dovršili kompletnu gradnju te pribavili sve potrebne dozvole (upotrebna i proizvodna), svi validacijski procesi su odobreni  te sada provodimo posljednja testiranja. Možemo reći da pokretanje proizvodnje očekujemo za mjesec dana – rekao je za naš portal direktor PharmaSa Srbija Radivoj Topalov, te dodao da će se u prvoj fazi u fabrici proizvoditi šest lekova koji su na listi RFZO-a.  

Inače, PharmaS Srbija je farmaceutska kompanija za proizvodnju i promet farmaceutskih proizvoda, specijalizovana za proizvodnju generičkih lekova i trenutno zapošljava 70 stručnjaka.

PerSu marketi

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh