I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Drugi pišu

“Pharmas” pokrenuo proizvodnju u Zrenjaninu

Farmaceutska kompanija PharmaS pokrenula je proizvodnju u novootvorenoj fabrici lekova u Zrenjaninu, u industrijskoj zoni Bagljaš. U modernoj fabrici nalazi se najsavremenija laboratorija za ispitivanje kvaliteta lekova, potpuno automatizovana proizvodnja, kao i skladišni, tehnički i kancelarijski prostor. Završetkom objekta koji je u potpunosti usklađen sa EU standardima farmaceutske industrije, ukupna investicija kompanije PharmaS u Srbiji iznosi više od 18 miliona evra.

PharmaS u Srbiji investirao 18 miliona evra

 „Veoma sam zadovoljan što smo otvorili najmoderniju fabriku koja će poslovati u skladu sa najvišim standardima poslovanja u farmaceutskoj industriji. Jedna od naših najvažnijih vrednosti je kvalitet na kojem insistiramo u svim segmentima poslovanja, a našim daljim aktivnostima želimo osigurati visokokvalitetne lekove i na taj način doprineti unapređenju zdravlja svakog pojedinca. Zahvaljujući novoj fabrici ukupni kapaciteti kompanije će biti značajno uvećani”, rekao je direktor PharmaSa Srbija Radivoj Topalov, posebno pohvalivši lokalne vlasti koje su imale razumevanja za potrebe PharmaSa, a sam proces je bio maksimalno transparentan.

I Taxi Zrenjanin

PharmaS trenutno zapošljava 70 radnika

PharmaS će u fabrici u Zrenjaninu proizvoditi široku paletu kvalitetnih i cenovno dostupnih generičkih lekova, odnosno lekova identičnih originalnom leku svojom kvalitetom, svojstvima i delovanjem. PharmaS je do otvaranja nove fabrike u Srbiji proizvodio 7 lekova, dok će u prvoj fazi u Zrenjaninu PharmaS proizvoditi 10 lekova i to uglavnom iz kardiovaskularnog, gastroentrološkog, neuropsihijatrijskog i koštano-mišićnog područja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Planirano je i proširenje paleta lekova u sledećim fazama, u skladu sa tržišnim potrebama i učestalošću bolesti koje se tretiraju određenim lekovima.Nova fabrika imaće kapacitet od 30 miliona pakovanja lekova godišnje što će kompaniji pružiti brojne mogućnosti za povećanje proizvodnje lekova koji će i dalje plasirati na srpskom tržištu, ali je planirano i povećanje izvoza u zemlje regiona. U potpuno automatizovanoj fabrici u Zrenjaninu u prvoj fazi će raditi 30 visoko stručnih radnika, a u skladu sa razvojem kompanije planira se i povećanje broja zaposlenih.

PharmaS Srbija nastala je 2010. godine preuzimanjem farmaceutskih kompanija Ni Medic i In Med. Trenutno  ima oko 70 zaposlenih i predstavlja farmaceutsku kompaniju čija je prednost fleksibilnost. Kompanija je prisutna u zemljama regiona – Hrvatskoj, BiH, Makedoniji i Albaniji, a regionalni fokus omogućuje brzu prilagodljivost lokalnim tržištima kao i cenovnu konkurentnost velikim sistemima, isporučujući pritom lekove vrhunskog kvaliteta.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh