I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Peta „Tiganjica – Vašarica“ – kreativnost i radost dece u prvom planu (VIDEO)

Dečiji vašar, pod nazivom „Tiganjica Vašarica”, peti put zaredom održaće se na prostoru banatskog etno sela  „Tiganjica” i to 23. decembra sa početkom u 13 časova.

Klinci i klinceze iz Zrenjanina i okoline ponovo će imati priliku da uživaju u čarima zimskog vašara tim više što stvari koje prodaju su sami i osmislili i napravili. Upravo s tom idejom je svojevremeno ovaj vašar i  osmislila i pokrenula Dunja Ostojin.

– Mališani kroz druženje sa vršnjacima u pratnji roditelja, evo već pet godina uživaju u jednoj od omiljenih dečijih igara, prodaji na tezgi i to one robe koju su sami napravili ili su im tome pomogle majke ili bake. Na ovaj način vidimo i koliko su deca kreativna i koliko svojim prstićima umeju da naprave fenomenalne stvari. Naša  zamisao od početka je bila da njihov talenat objedinimo u jednom zimskom druženju i da ih kao stariji podržimo na putu tako što ćemo im sa osmehom kupiti sve ono što su nam sa puno iskrenosti i ljubavi napravili i postavili na svoju tezgu  – kaže Dunja Ostojin organizatorka dečjeg vašara.

PerSu marketi

„PerSu marketi“ i ove godine su podržali održavanje, sada već tradicionalne dečije manifestacije, koju je do sada posetilo i aktivno učestvovalo skoro 1000 mališana svih uzrasta kao i njihovih roditelja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh