I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Pet novih filmova koje morate pogledati

1.Lawless

Film Lawless čija se radnja odvija u Americi tokom Velike depresije radjen je po istinitim dogadjajima i životima braće Bondurant koji se u vreme prohibicije bore za ostvarenje američkog sna i načina da prežive surove gangsterske godine po kojima je Amerika bila poznata 20tih godina 19. veka….

2.The Dark Knight Rises

Radnja filma se dešava osam godina nakon što je Betmen/Brus Vejn žrtvovao sve svoje najdraže zarad mira i zaštite Gotam Sitija. Od tada ekcentrični milijarder živi povučen u svom dvorcu, napuštajući svoju ulogu zaštitnika grada, posve isključen iz društvenog života. Ali tada se pojavljuje novi, misteriozni protivnik: Bejn.

3.The Perks Being a Wallfalowers

The Perks of Being a Wallflower je moderni klasik koji prikazuje vrtoglave uspone i niske padove odrastanja. Sa Loganom Lermanom, Emmom Watson i Ezrom Miller u glavnim ulogama, The Perks of Being a Wallflower je dirljiva priča o ljubavi, gubitku, strahu i nadi – kao i nezaboravnim prijateljima koji nam pomažu da koračamo dalje u život.

I Taxi Zrenjanin

4.Silver Linings Playbook

Kuper igra psihičkog bolenika koji se zaljubljuje u ženu koja se bori sa depresijom.Nakon četri godine u ustanovi za psihičke bolesnike, bivši učitelj se vraća u dom svojih roditelja, pokušavajući da se vrati normalnom životu.Boreći se i dalje sa svojim mentalnim problemima, upoznaje ženu koja je u sličnoj situaciji i zaljubljuje se u nju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

5.Life of Pi

Film koji je snimljen najnovijim 3D tehnikama uspeva da na nesvakidašnji način prikaže sudbinu dečaka koji je igrom slučaja preživeo brodolom na otvorenom moru.

Okružen večnim morem i malom nadom za spas, jedan čamac za spašavanje će morati da postane dom, ne samo usamljenog dečaka, već i njegovih saputnika – zebre, hijene, orangutana i ogromnog odraslog bengalskog tigara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh