I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Pet medalja za karatiste Zrenjanina na Kupu Srbije

U Beočinu je održan Kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. Karatisti Zrenjanina su ostvarili odličan rezultat i osvojili ukupno 5 medalja.

Najbolji u svojoj kategiloriji do -75 kg u seniorima je bio Salapura Đorđe koji je ove godine u ovoj kategoriji osvojio “duplu krunu” i prvenstvo i kup. Takođe najbolja u svojoj kategoriji kadetkinja -47 kg je bila Oro Marina u svom debitantskom nastupu za kadete na nacionalnom takmičenju.

Dve medalje je osvojila Milovanović Anja koja je bila srebrna u kategoriji mlađih seniorki -55 kg i bronzana u kategoriji seniorki -55 kg.

PerSu marketi

Bronzanu medalju je osvojio i Rakić Marko u juniorskoj konkurenciji -68kg. Milosavljević Matija i Radosavljević Jelena su izgubili u kvalifikacijama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

DUNAV KUP

Beočin je bio domaćin međunarodnog turnira DUNAV KUP za pionire i nade, koji se održava 11. put na kome je učešće uzelo oko 600 takmičara iz 7 zemalja.

Najmlađi takmičari Karate kluba Zrenjanin su osvojili ukupno 4 medalje. Zlatnu medalju je osvojio Marković Rastko u kategoriji pionira 2009 -30 kg, dok je u istoj kategoriji Milosavljević Jovan osvojio srebrnu. Srebrnu medalju je osvojio i Stojković Bojan u kategoriji nada 2007 -37kg, a bronzanu u kategoriji kate 2007 D klasa Pamer Aleksandra.

Bogdanović Mihajlo i Milenović Anja su izgubili u borbama za medalje, dok su Kerčov Veljko i Nikolin Mina izgubili u kvalifikacijama.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh