I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Gradska Narodna Biblioteka

Pet godina biciklom po svetu, sada i u Zrenjaninu – Snežana Radojičić

U Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ u utorak, 7. juna sa početkom u 19 časova održaće se putnička tribina i druženje sa Snežanom Radojičić koja pet godina putuje biciklom po svetu, a o svojim doživljajima i nomadskom načinu života piše u svojim knjigama.

snezana-radojicic

Snežana Radojičić, diplomirani profesor jugoslovenskih i svetske književnosti, na put je krenula 2011. godine i do sada prevalila 45.000 kilometara i posetila skoro četrdeset zemalja Evrope i Azije. Pored nove knjige, „Nomad“, objavila i knjige „Zakotrljaj me oko sveta“ i „Preko Himalaja i Gobija“ i 2 priručnika: „Priručnik za kampovanje sa mini-kuvarom“ i „Vodič za putovanja biciklom“.

Snežana Radojičić u Zrenjaninu, kao i u pedesetak gradova na Balkanu koje će posetiti i održati putničke tribine, predstaviće pet “naj” zemalja i destinacija: najgostoljubiviji narod, najidealnije mesto za život, najlepši grad, najtežu zemlju za putnika, najfascinantniji kulutrnoistorijski spomenik… i o pet najinteresantnijih, nezaboravnih iskustava i doživljaja tokom petogodišnjeg lutanja. U završnom delu tribine biće reči o tome kako putovati kao budžet putnik sa desetak dolara dnevno.

Fordomanija
Više informacija: na zvaničnom sajtu autorke http://www.snezanaradojicic.com

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh