I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pet filmova po vašoj preporuci

1.Ted

Film se fokusira na Johna Bennetta (Mark Wahlberg), odraslog muškarca kome se obistinila rođendanska želja da njegov meda iz detinjstva oživi.

Svima je jasno da brojni muškarci teže tome da maksimalno produže svoje detinjstvo ili barem momačke dane – tu je sofa, pivo, društvo, utakmica na tv-u. Ted je, da stvar bude blesavija, ne samo vaš saveznik koji tera gromove kojih se plašite već i ono što vi nikad nećete biti – večiti partijaner koji se krije iza svoje dobroćudne spoljašnjosti. Ovaj film ćete ili voleti ili mrzeti, ali vam sasvim sigurno, neće biti dosadan.

2.The Guard

„The Guard“ je komična priča o ubistvu, uceni, trgovini droge i ruralnoj korupciji policije. Dva policajca moraju da udruže snage da bi se suprotstavili internacionalnoj grupi krijumčara droge. Jedan je neobični irski policajac, a drugi je FBI agent koji se striktno drži pravila. Narednik Gerry Boyle (Brendan Gleeson) je ekscentrični policajac konfliktnog karaktera iz malog grada. S obzirom da godinama radi kao policajac u okrugu Galway, Boyle je svojeglava persona sa sopstvenim moralnim kodom.

3.My name is Khan

Rizvan Khan je Indijac koji pati od Aspergerovog sindroma, i koji se zaljubljuje u prelepu Mandiru, samohranu majku. Međutim, kada čin kukavičluka unese razdor u njegovu porodicu, Khan kreće na putovanje po savremenoj Americi koja je složena poput ljudskog srca. U ime žene koju voli, intrigantni stranac će se predstaviti svetu jednostavnom rečenicom, „Moje ime je Khan, i ja nisam terorista.“

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

4.The Intouchables

Ovaj film govori o prijateljstvu koje se razvilo između Philippe-a, bogatog tetraplegičara, i Driss-a, mladog senegalskog disidenta koji je unajmljen da neguje pomenutog bogataša.Priča je jedinstvena, velika, lepa i snažna…

5.Flight

Pilot je uspeo da sačuva avion od rušenja, ali istraga o ovom slučaju će otkriti nešto zaista zabrinjavajuće…

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh