I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Pesma i dečji smeh odzvanjali sinoć na Trgu slobode (VIDEO)

Na Trgu Slobode, deca su imala priliku da uživaju u danu, koji prvenstveno posvećen njima. Održana je još jedna manifestacija pod nazivom „Gomex family day“. U okviru programa deca  su se mogla družiti sa likovima iz omiljenih crtanih filmova, oslikavati lice, da bi kasnije većina njih učestvovala u karaoke festivalu. Takođe, u okviru humanitarnog dela, donirali su novac, i ubacivali lopte u specijalne koševe.

„Pogodi za život“

Sugrađani su donirali novac u humanitarnu kutiju, i stekli pravo da ubacuju u koš. Sav prihod je namenjen fondaciji „Podrži život“.

I Taxi Zrenjanin

„Ovo je vec tradicionalni porodicni dan kompanije „Gomex“. Nekako su  se i Zrenjaninici navikli, da ovo bude u uvod u „Dane  piva“ . Ovaj porodični dan je iz sastavljen iz dva dela. Prvi deo je humanitarnog karaktera, mi smo ga nazvali  „Pogodi za život“.  Zajedno sa fondacijom „Podrži  život“ iz Beograda, organizovali smo humanitarno slobodno bacanje u koš. Svako ko je ubacio minimum 100 dinara u kutiju za fondacije, mogao je u 100 sekundi da ubacuje slobodna bacanja u specijalne koševe, montirane na trgu.Vrlo nam je drago da se veliki broj Zrenjaninaca odazvao ovom humanitarnom delu „Family day“-a. Nama je jasno da  Zrenjanici, naročito Zrenjaninke imaju veliko srce , ali mi to iz godine u godinu volimo da pokažemo. Time zadamo domaci zadatak nekim drugim gradovima.“ -istakao je PR menadžer kompanije „Gomex“ Nedeljko Golušin

 

Maksimalan broj učesnika

U drugom delu manifestacije, program je bio posvećen našim najmlađim sugrađanima. Održao se karaoke festival.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Drugi deo porodicnog dana je peti po redu deciji karaoke muzicki festival „Mini soundlovers“. Ove godine se prijavio maksimalan broj učesnika. Pesme su vrlo „šarene“, čak ima i nekih numera za koje mogu slobodno da kazem da smo se iznenadili da će klinci pevati. Pripremila je kompanija „Gomex za svakog učesnika jedan poklon paket, jer nažalost ne mogu svi da budu pobednic. Posebna nagrada je za one koji će biti nešto malo bolji od ostalih drugara. Sa nam su tu bili i kostimirani likovi iz omiljenih crtanih filmova. Mislim da ono sto je najvaznije je da su i deca i njihovi roditelji, proveli divno kasno popodne i dobar deo večeri u lepom raspoloženju, druzenju i kvalitetnoj zabavi.“- naglasio je Golušin

Žiri dečjeg festiva su činili kasting direktor za filmove i serije Lola Tešić, profesorka muzičke škole Tatjana Ivanica i marketing asistent kompanije „Gomex“ Katarina Stevanov.

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh