I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prvi dan leta na kupalištu Peskara (10 SLIKA)

Jedan broj Zrenjaninaca dočekao je prvi dan leta na kupalištu Peskara. Još uvek brojnost nije na najvišem nivou s obzirom na činjenicu da se tek očekuju i visoka temperatura vazduha ali i vode u jezeru, što će neminovno i ove godine iz kuća izmamiti veliki broj kupača.

Pozitivna činjenica jeste ta što je izletište Peskara zajedno sa ugostiteljima, ove godine spremno dočekalo ljubitelje kupališta i dobrog provoda.

Postavljeno je više kanti za smeće, suncobrani od trske su obnovljeni, ofarbana je ograda, trava potkresana, a grane drveća su orezane. Postavljena su ograničenja do kojih kupači najdalje mogu plivati, a mesta sa većom dubinom su posebno obeležena.

PerSu marketi

Zahvaljujući članovima spasilačke ekipe, koji budno prate svaku situaciju, sugrađani mogu biti sigurni da će u slučaju nezgoda i nesreća, pomoć stići za nekoliko sekundi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jedan od problema i dalje predstavlja bezbedan prilazak izletištu. Izgradnjom biciklističke staze i proširenjem trotoara, pešaci, biciklisti i vozači automobila bi na bezbedniji način mogli da stignu do jedne od omiljenih letnjih destinacija – Peskare.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh