I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

„PerSu“ dečji program na 34. „Danima piva“

Gimnazijska ulica u centru grada, i ove godine će tradicionalno biti pretvorena u ulicu „PerSu kišobrana“. Ovog puta, program za decu odvijaće se tokom tri dana, od četvrtka 29.08. do subote 31.08.
U četvrtak, 29. avgusta, svi građani Zrenjanina će sa svojim najmlađima moći da uživaju u zanimljivom programu. Na programu su predstave „Ovde nešto nije u redu“ i „Tri praseta“,  različite radionice, ali i u Karaoke žurka. U petak 30. avgusta, sve mališane očekuju nove predstave, animatori, klovnovi i zabavljači, a moći će i da se upoznaju sa tehnikama popularne kapoere.
Najveće iznenađenje spremno je za subotu, 31.08. Svi ljubitelji fudbala će biti u prilici da se druže, i provedu sportski dan sa poznatim „jutjuberom“ Đotom.
Ovo je još jedan poklon trgovinskog lanca „PerSu“ marketi svima koji posete manifestaciju „Dani piva“ u potraza za dobrim kulturnim sadržajem.
Pored „PerSu dečje ulice“, bogat program pripremljen je i u Plankovom parku kod Kulturnog centra, pod nazivom „Zabavilište u parkiću Plankiću“. Svakog dana, počevši od utorka
27.08. pa sve do nedelje 01.09. tokom celog dana, mališani moći da učestvuju u raznim sportskim i edukativnim radionicama.
Svi sadržaji su besplatni i namenjeni različitim uzrastima.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh