I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Drugi pišu

Penzioneri plaćaju izradu besplatne karte za prevoz

Lokalna samouprava u Zrenjaninu je i ove, kao i prethodnih godina, sa preduzećem za javni prevoz građana „Net bus“,  i ove godine postigla sporazum da svi penzioneri stariji od 65 godina dobiju besplatne karte za prevoz u gradskom saobraćaju.

Net-bus

Direktor „Net busa“ Goran Agramović pojasnio je da će penzioneri snositi samo troškove izrade karata, koje će koštati u zavisnosti od iznosa penzije.

Penzioneri koji imaju primanja 16.000 dinara i manje, izradu karte plaćaju 500 dinara, a oni čije su penzije veće od navedenog iznosa plaćaju 1.500 dinara – precizirao je Agramović.

PerSu marketi

„Net bus“ je, takođe, uspostavio saradnju sa požarevačkom firmom „Digital lodžik“, koja se bavi izradom sistema za elektronsku naplatu karata u autobusima. Rezultat ove saradnje biće uvođenje elektronske prodaje karata u vozilima, kod vozača, kada su u pitanju klasične relacijske karte, zatim izrada elektronskih karata, koje će zameniti obične mesečne karte, i takozvanih „elektronskih novčanika“, koji će funkcionisati na principu novčanih dopuna.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Izvor: Dnevnik, Ž. Balaban

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh