I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Pekara „Jefta“ donirala 500 paketa ugroženim građanima

Pomoć ugroženim licimaSocijalno ugroženim sugrađanima danas su podeljeni paketi sa hranom koje je obezbedila poznata zrenjaninska pekara “Jefta”. Inicijativu vlasnika pekare, podržala je Gradska uprava, čiji su predstavnici Dragan Šašić i Dragiša Albulj, građanima danas podelili prvih 250 paketa sa zamrznutim programom i testeninom. Podela preostalih 250 paketa najavljena je za sutra.

– Ovo je jedna u nizu akcija koja će sigurno zaživeti  tokom sledeće godine. Humanost uspešnog preduzetnika Miilorada Jeftića jeste pravi primer pomoći najugroženijem delu stanovništva i ovom prilikom bih pozvao sve privatne preduzetnike u gradu da  pokažu svoju humanost i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija – rekao  je Dragiša Albulj zadužen za resor imovine grada.

Uslov za preuzimanje paketa bila je socijalna karta Centra za socijalni rad.

– Postoji više kategorija socijalno ugroženih lica i birali smo one koji ove godine nisu dobijali pomoć u novcu, ogrevnom materijalu, lanč paketima  i ostalim vidovima jednokratnih pomoći. Vrednost današnje donacije je 2500 evra i ovo je dobar gest da našim sugrađanima obezbedimo deo praznične trpeze.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Pomoć z augrožena lica I love Zrenjanin

Primer društvene odgovornosti pekare „Jefta“

Pet stotina paketa obradovaće  mali deo onih koji su registrovani kao socijalno ugroženi, a takvih je  na teritoriji grada 11.000. Današnja akcija mogla bi biti poziv na veću društvenu odgovornost firmi u Zrenjaninu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh