I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Dobre Vesti našeg grada

„Patrol 023“ danas predstavio novi vebsajt

Pred sam kraj poslovne 2012 godine „PATROL 023“ se odlučio da predstavi novi zvanični vebsajt, ali i planove za širenje ove uspešne firme na druge opštine i gradove u okruženju.

Patrol023 web sajt

Novi sajt Patrol 023 – www.patrol023.rs

Internet sajt koji se nalazi na veb adresi www.patrol023.rs nastao je kao rezultat želje za prezentovanjem višegodišnjeg uspešnog rada ove zrenjaninske firme u sektoru privatne bezbednosti i želje da se njihove usluge približe budućim potencijalnim klijentima, govori za naš portal Nikola Djurin dipl. menadžer bezbednosti zaposlen u ovoj firmi.

Fordomanija

U Patrolu navode da imaju mnogo planova za poboljšanje nastupa na tržištu usluga privatne bezbednosti i želje da u budućnosti što više budu tehnički usavršeni, te i da je sajt jedan od prvih koraka koji ide u prilog njihovim tvrdnjama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

patrol 023 obezbedjenje zrenjanin

Na pitanje kako gledaju kroz poslovnu prizmu 2012 godinu koja je na izmaku imaju pozitivan odgovor, ističući veoma dobre poslovne rezultate, kako u sektoru fizičkog obezbeđenja tako i u sektoru transporta novca i vrednosti (CIT) gde je napravljen veliki iskorak i danas pokrivaj teritoriju cekokupne Vojvodine.

Kada su u pitanju njihovi planovi u godini pred nama, Djurin dodaje kao prioritet širenje poslovanja na teritorije drugih gradovai  opština u Srbiji, ali i rad na umrežavanju sa drugim firmama iz njihove oblasti, odnosno liderima iz bezbednosti u Srbiji, čime se po njegovim rečima zrenjaninski „Patrol 023“ svrstava u grupu najboljih što potvrđuje i status regionalnog lidera u ovom sektoru poslovanja.

DRUGI O NJIMA

1. Predškolska ustanova u Zrenjaninu nakon 18 meseci saradnje najpre bih pohvalio odličnu komunikaciju, dobru saradnju i preventivno delovanje pomenute firme. Naime, zaposleni u njoj su u dva navrata sprečili provalu u naše objekte, uhvatili počinioce na licu mesta i predali iste policiji. Noćni obilasci naših objekata, takođe su od izuzetnog značaja za normalno funkcionisanje Predškolske ustanove.

 – Direktor PU Zrenjanin, Duško Lazić

2. Agroklek – Pet godina uspešne saradnje: kvalitetno, profesionalno i odgovorno.

 – Bokić Radovan, direktor Agrokleka.

2. Junior security – prvi, jedini i pravi koji se bezbednošću u okviru sistema
obezbedjenja lice imovine i poslovanja, bave na profesionalnom nivou. Uz posedovanje i
organizaciju najprofesionalnije interventne ekipe u regionu.

 – Danijel Gombar, Direktor.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh