I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Pao deo plafona u Ekonomskoj školi, jedna učenica lakše povređena

U jednoj od učionica srednje Ekonomsko-trgovinske školi u Zrenjaninu danas oko 9.00h obrušio se deo plafona. Direktorka škole Dragoslava Golušin potvrdila je da je jedna učenica zadobila lakše povrede.

Kako saznajemo u odeljenju Građevinske inspekcije Gradske uprave Zrenjanin, građevinski inspektor je izašao na lice mesta i utvrdio da je sa plafona u jednoj od učionica otpalo oko dva kvadratna metra maltera. Naređena je zabrana korišćenja i sanacija.

Direktorka ekonomske škole, Dragoslava Golušin potvrdila je za javnost da je u učionici koja se nalazi na trećem spratu (u potkrovlju) u toku drugog školskog časa došlo do otpadanja dela maltera.

I Taxi Zrenjanin

„Prilikom pada dela maltera, došlo je do lakše povrede jedne učenice. Iako učenica nije imala vidljive povrede, odmah su obavešteni roditelji, uz insistiranje da se izvrši lekarski pregled. Konstantovano je da su u pitanju lakše povrede i da je učenica dobro. Nakon nezgode, učenici su zajedno sa profesorom, bezbedno napustili učionicu. Obavestili smo nadležne organe – Policijsku upravu Zrenjanin, građevinsku inspekciju, Agenciju za bezbednost i zdravlje na radu, prosvetnu inspekcija.
Učionica je zatvorena za upotrebu, sve dok se ne izvrši popravka i provera bezbednosti plafona u celini“, navela je Golušin u svom obraćanju javnosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh