I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Panonski vukovi pozivaju na „Bajkersku“ novu godinu

Panonski-Vukovi-bajkerska-nova-godina-2013Po treći put za redom moto klub iz Zrenjanina, „Panonski Vukovi“ organizuje doček Bajkerske Nove Godine. Lokacija je velika sala restorana Evropa (bivši Minel), a datum subota 12. Januar sa početkom u 20h.

U velikoj sali Restorana EVROPA, poznatijeg kao MINEL  u Pancevackoj ulici broj 36 u Zrenjaninu.

Povod za žurku jeste i redovna sednica skupštine Moto Asocijacije Srbije, kojoj će prisustvovati predsednici svih moto klubova Srbije i regiona koji su članovi ove asocijacije, a koja će se održati istog dana sa početkom u 18.30h.

Sastanak MAS-a održaće se u maloj sali, a velika sala restorana biće otvorena za sve goste, bajkere i gradjanstvo od 20h.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Ulaz na Bajkerski doček za sve posetioce biće besplatan, a cene pića povoljne. Organizatori najavljuju da će sve posetioce razmrdati živa rok svirka bendova Stop i Direct drive, a atmosferu će do usijanja dovesti njihova dobro poznata „sexy baba mrazica“.

Organizatori dodaju da oni koji su imali prilike da posete ovakvu vrstu novogodišnej zabave i da budu njihovi dragi gosti dobro znaju kakav je provod na žurkama Panonskih vukova. Ipak oni koji nisu slobodno neka dodju da provere i garantovano se neće pokajati, dodaju oni.

Restoran Evropa nalazi se u Pančevačkoj ulici 36, a detaljnija obaveštenja nalaze se na njihovoj zvaničnoj fan stranici.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh