I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Panonski Vukovi obećavaju vrhunski provod na jubilarnom 10. moto skupu

Moto klub „Panonski Vukovi“ iz Zrenjanina, organizuje tradicionalni moto skup na SC „Partizan“ ove godine, jubilarni, 10. put.

Moto skup na programu je od 12., 13. i 14. maja.

–  Ove godine  pripremili smo  spoj tradicije i nečeg potpuno novog i neočekivanog! Na ovom moto susretu, po prvi put biće održan  i MotoMetalFest, manifestacija koja ove godine za cilj ima promovisanje novog zvuka na ovakvim dešavanjima – saopštili su organizatori skupa.

I Taxi Zrenjanin

Verni i dugogodišnji posetioci skupova, pogotovo zrenjaninskog koji praktično i otvara sezonu ovih dešavanja već znaju šta da očekuju. Zbog toga je ovaj skup iz godine u godinu i sve masovniji i posećeniji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Otvaranje kampa na SC „Partizan“ zakazano je za petak 12. maja u 12 časova. Prve večeri za pravi rock zvuk pobrinuće se bendovi „Zli metalci“ iz Beograda koji nastupaju u 20 časova, potom „Kolaps“ iz Novog Sada u 22.30h, a „Vatrena Kiša“ nastupa u 00.00h.

Za subotu 13.maj organizatori su priredili čitav niz dešavanja. U poslepodnevnim časovima predviđen je izlet iznenađenja, stunt vožnja, potom ručak za sve goste u 16 časova kao i bajkerske igre.  U večernjem delu „prašiće“ beogradske grupe „Prisoner“  od 20h, „Nemesis“  od 21h, „Jenner“ od 22h, te „Osmi Dan“ iz Novog Sada od 23h.

– Zatvaranje kampa predviđeno je za nedelju 14. maj

Pogledajte kako je prošao prošlogodišnji skup „Panonskih Vukova“

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh