I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Deo Pančevačke ulice od srede zatvoren za saobraćaj

Javno komunalno preduzeće „Gradska toplana“ Zrenjanin obaveštava sugrađane da će od srede 29.09. u 7 časova do petka 01.10. u 7 časova biti zatvorena za saobraćaj Pančevačka ulica kod NIS-ove benzinske stanice.

– Molimo sugrađane da koriste alternativne saobraćajne pravce, kao i da izbegavaju parkiranje vozila u zoni radova, kako bi se isti nesmetano obavili u planiranih 48 sati zatvaranja dela ove ulice, apeluju iz JKP „Gradska toplana“ Zrenjanin.

Radovi na rekonstrukciji vrelovodne mreže

U okviru priprema za novu grejnu sezonu, Javno komunalno preduzeće “Gradska toplana” investira radove na rekonstrukciji vrelovodne mreže u Ulici Pere Dobrinovića, na trasi dužine 700 metara.

I Taxi Zrenjanin

Od ugla ulica Pere Dobrinovića i dr Laze Kostića do “Lidl” marketa stare cevi menjaju se novim, predizolovanim, saopštavaju iz tog preduzeća i apeluju na sugrađane da poštuju oznake na mestu izvođenja radova, kao i da izbegavaju parkiranje vozila u zoni istih. Građevinske radove izvodi zrenjaninsko preduzeće “MV Invest” d.o.o, a mašinsko-montažne preduzeće “Solaris pro ing” d.o.o. iz Kaća.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

JKP “Gradska toplana” najavljuje i radove u naselju “Ruža Šulman”, u dužini od 350 m, od komore u Pančevačkoj ulici do vrelovodne komore ispred stambenog objekta broj 5.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh