I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Pakuj kofere i kreći

Izuzetno povoljni  aranžmani  po ceni od samo 118 eura sa prevozom i smeštajem za 10 dana u Grčkoj najaktuelniji su u bogatoj ponudi “ Auto- moto turista “  Zrenjanin, počev od 28. juna po sistemu “ pakuj kofere i kreni „. U ovoj agenciji kao „top“ ponudu prezentuju Grčki Stavros u kojem se za 288 eura može iznajmiti četvorokrevetni apartman  u trajanju od deset dana. Cene za druga mesta u Grčkoj, za 12 dana – Paralija, Krf, Tasos, Nei Pori, Halkidiki i Olimpik Bič kreću se od 119 do 175 eura  sa autobuskim prevozom, smeštajem i međunarodnim putnim osiguranjem. Naročita pogodnost jeste mogućnost odloženog plaćanja.

Pored te zemlje interesantne su i ponude za Egipat i Tunis za čije aranžmane je uključen i avionski prevoz sa posebnim popustima za prvo i drugo dete. Inače, akcija “ Last minute “ uključuje i prevoz spostvenim vozilom.
Oni koji se odluče za putovanje sopstvenim prevozom, moraju posedovati zeleni karton, međunarodnu vozačku dozvolu a oni koji će se poslužiti  tuđim vozilom moraće da imaju i međunarodno ovlašćenje. Sve dozvole i ovlašćenja dostupna su na jednom mestu – u „Auto moto tehničkom centru“ u Čarnojevićevoj broj 1 u Zrenjaninu.

Za one koji preferiraju crnogorsko i hrvatsko primorje, obezbeđeni su takođe veoma povolnji aranžmani sa smeštajem na najboljim lokacijama, a jedan deo aranžmana posvećen je i onima koji  više vole odmor na planinama pa su u ponudi uvek atraktivne najlepše srpske planine – Zlatibor, Zlatar ili Kopaonik. Sve u svemu za svakog po nešto po povoljnim cenama. Obiđite Turističku agenciju  „Auto- moto turist “ Zrenjanin i pronađite najbolje i najsigurnije za sebe i svoju porodicu.

I Taxi Zrenjanin

„Auto moto tehnički centar“, Čarnojevićeva broj 1, Zrenjaninu. Telefon za detaljne informacije  023/546 – 610 i 548 – 340

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh