I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

„Pakleni kuvar“ na ovogodišnjem ZrBizNetu: Šta muči srpske ugostitelje?

Privredna manifestacija ZrBizNet osmišljena je da okupi preduzetnike i privrednike sa teritorije Srbije ali i drugih zemalja iz regiona, da pospeši komunikacija između privrednih subjekata, odnosno da stvori nove poslovne kontakte. Na ovom privrednom skupu, kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama podrške i da se edukuju iz raznih oblasti.

Jedno od prošlogodišnjih predavanja

Organizatori su Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, Privredna komora Srbije – regionalna privredna komora Srednjobanatskog upravnog okruga, Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin. Generalni pokrovitelj je Persu, partner Dijamant, dok je Banka prijatelj manifestacije Unicredit banka.

Ovaj način umrežavanja preduzetnika obezbeđuje dogovaranje konkretnih poslovnih aranžmana na brz i lak način. Pored toga, odlična je prilika za građenje partnerskih odnosa sa institucijama podrške poslovanju.

I Taxi Zrenjanin

– U fokusu trećeg privrednog sajma ZrBizNet je digitalna transformacija preduzeća, a obrađivaće se i teme poput deficitarnih zanimanja, popularizacije ženskog preduzetništva i promocije preduzetničkog duha. U okviru manifestacije, planira se organizacija prezentacija najvećih kompanija, predstavljanje raznih fondova, banaka, institucija, kao i mogućnosti za pokretanje i registraciju novih privrednih subjekata. U okviru ovog događaja, u saradnji sa Zrenjaninskim IKT klasterom, organizujemo predavanje na temu „Digitalnom transformacijom do poslovnog uspeha“, cilj predavanja je podizanje svesti o značaju digitalne transformacije u poslovanju. Predavači će biti stručnjaci Centra za digitalizaciju Srbije, Digitalne Srbije, konsultanti i predstavnici IT sektora. Predavanje će biti održano u četvrtak, 19. septembra u 16.30h, kaže Izabela Kiš, marketing menadžer Sajma privrede ZrBizNet.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tradicionalni Sajam zapošljavanja u okvoru ZrBizNeta

ZRBIZNET 2019.

Nakon prošlogodišnjih uspešnih B2B sastanaka koji su organizovani u okviru ZrBizNeta, i ove godine biće održani bilateralni susreti privrednika i preduzetnika. Tako će drugi poslovni susreti biti održani prvog dana ovogodišnjeg sajma, u četvrtak, 19. septembra, u Hali Medison u Zrenjaninu.

B2B sastanci velika su šansa za sklapanje poslovne saradnje

Specijalni gost ZrBizNeta biće Saša Mišić (Pakleni kuvar) koji će održati predavanje na temu „Šta muči srpske ugostitelje?“ Predavanje će biti održano 20. septembra u 13h.

Dodatno, u delu Karađorđevog parka za vreme trajanje sajma održavaće se market zanatskih proizvoda. Zanatske proizvode predstaviće zanatlije iz cele Vojvodine, a podršku u ovom delu pruža „NS market“. Organizatori najavljuju da će biti priređeni i Sajam zapošljavanja i Dečija pijaca.

Dečija pijaca omiljena je porodicama

Sajam zanatlija

Otvaranje sajma je u četvrtak 19. septembra u 11 časova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh