I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Ovog vikenda – „Pasuljijada“ u Ravnom Topolovcu

Pod sloganom „Probudi se, pasulj se deševa – kajaće se ko ga prespava“ počinje još jedna manifestacija u znaku pasulja u Ravnom Topolovcu koja će se održati u petak 31. avgusta i u subotu 01. septembra kada će biti upriličeno i takmičenje u kuvanju pasulja.

Na pomenutoj manifestaciji nastupiće na centralnoj bini nekoliko izvodjača.

Fordomanija

U petak posetioce očekuje svirka grupe Havana, zvezda Beogradskih splavova Ljupka Stević dok će na kraju večeri u okviru DJ programa nastupiti DJ Lucky.Subota je rezervisana za Kupidon band i DJ Marka Stjepanovića.

Svi oni koji misle da su dobri u pripremanju ovog popularnog jela, mogu se oprobati u takmičenju i pre svega odlično zabaviti.Prijave su na broj telefona 023.829.111 i 062.213.572

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Svi koji ne budu u mogućnosti da prisustvuju manifestaciji program će moći da prate putem interneta na adresi www.ravni-topolovac.com

Prva manifestacija organizovana je 2005. godine kada je većina poljoprivrednika iz ovog mesta najveći akcenat bacila na proizvodjnju pasulja.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh